!

I would give my soul just to call you my own.

När tas 50-åringen ur bruk?

Var lite ekonomisk och räknade hur mycket jag har i mynt (313.50),  och kom fram till att jag äger 40 st 50-öringar. Myntet ingen vill ha i sin plånbok.

Skulle googla när myntet tas bort och råkade stava fel vilket skapade en smårolig "fråga":

"50 åringen tas ur bruk"

Ja, när tas 50-åringen ur bruk egentligen? Fick inga relevanta resultat i alla fall så vi får nog leva med dem ett tag till..


Time to Shape Up

Fan. Det är på tiden att jag tar tag i mitt liv. Jag lever inte till min fulla potential direkt. Kreativiteten är nästan nere på noll. Studierna kraschar.

Allt kraschar.

Idag loggade jag in på spraydate och kollade besöklistan, en besökare var en tjej som jag hade en dejt med för två år sedan som aldrig ledde till något. Hon var ganska intresserad av mig vilket jag inte är van vid vilket ledde till att jag blev passiv för att jag trodde att hon så småningom skulle tröttna/komma på att jag inte var rätt person för henne. Stort jävla misstag.

Nu två år senare har hon verkligen blommat ut och verkar vara en riktigt härlig person. Och var är jag två år senare? Min aktiekurs har snarare sjunkit till botten...

Nä nu är det faktiskt dags och ta det där steget, bli sådär positiv och tänka att det här är den första dagen på resten av mitt liv... Yeah yeah!


RSS 2.0